Aircoservice

In bijna alle auto’s zit tegenwoordig airconditioning. En natuurlijk moet die ook regelmatig onderhouden worden. Auto Kuilder heeft een speciale aircoservice in het leven geroepen zodat we de airco van de auto’s van onze klanten goed kunnen onderhouden. Het is erg belangrijk om periodiek voor airco-onderhoud te zorgen. Werkt uw airco goed in de auto, is de temperatuur aangenaam en wordt de luchtvochtigheid ook goed geregeld. En in de zomer en winter zorgt het er tevens voor dat de autoruiten niet aanslaan. Ook blijven er geen ongewenste geuren in de auto rondhangen. Maak dus snel een afspraak voor het airco-onderhoud van uw auto en laat ons u helpen.

Een goed gekoelde auto

Een auto die goed gekoeld is aan de binnenzijde, zorgt voor een positieve bijdrage aan de veiligheid en ook het rijcomfort. Moet uw airco vervangen of bijgevuld worden? Stap dan onze werkplaats binnen en schakel onze aircoservice in. Maak dan vooraf wel even een afspraak of neem contact op met ons.

Goed werkende airco

Iedere airco heeft een koudemiddel waardoor de airco goed werkt. Toch verliest het systeem bij normaal gebruik zo’n 10% van dit middel per jaar. Waardoor elke airconditioning na een tijdje minder goed koelt. Het koudemiddel smeert ook direct alle draaiende onderdelen. Verliest het systeem te veel van dit middel, dan loopt de airco droog. En is een dure reparatie noodzakelijk. Door de airco regelmatig onderhoud te bieden, voorkomt u dit soort problemen.

Ook gebruikmaken van onze aircoservice? Maak online dan een afspraak of neem contact op met ons.

Airco